30. august 2017

Skaff deg egen sjekkliste for å øke ditt salg!

Nyhetslansering fra Brelo! Vi lanserer nå unike app’er for både nettbrett og smarttelefoner (Android og iOS) som kan hjelpe deg og ditt salgsapparat til å nå nye høyder!

Har du noen gang savnet verktøy for å få oppdatert status fra ditt salgsapparat, ute hos kunden eller for å følge opp enkelte elementer i salgsarbeidet? I så fall skal du ta en nærmere titt på våre moderne verktøy utarbeidet nettopp for dine behov!

Ingen investering i IT-utstyr eller infrastruktur!

Så lenge din salgsorganisasjon har tilgang på smarttelefoner eller nettbrett, har du alt du behøver! Vi kan selge produktet for løpende bruk, men spør oss om pris for en dedikert kampanjeperiode, og du er i gang i løpet av dagen.

Brelo Salgstrøkk

Denne app’en er utarbeidet for å måle trøkket i din salgsorganisasjon. Som navnet beskriver, måler vi «humøret» til ditt salgsapparat (og eventuelt kunder) over tid. Vi vil avdekke «sulten etter salg», selgertilfredshet, suksess- og problemområder i hverdagen… Dette vil kunne gi deg som leder verdifull følelse av tingenes tilstand i din salgsorganisasjon før det er for seint.

                    

Brelo Salgskonkurranse

Her hjelper vi til med å skape ekstra innsats og stolthet i din salgsorganisasjon. Denne app’en gir mulighet for ditt salgsapparat å ta bilder av salgseksponeringer eller andre nøkkelfaktorer for suksess i ditt marked. Løsningen tillater egne spørsmål eller målinger for ytterligere informasjon fra salgsrepresentant. Bilder blir gjort tilgjengelig for hele salgsapparatet for å spre inspirasjon. Du kan til og med åpne for karaktergivning og kåring av vinnere! Produktet er spesielt godt egnet i retailbransjen.

                    

Brelo SalgsStatus

Vet du hvordan det ser ut ute hos kunden – i utsalgsstedet? Har du et godt system for å fange denne informasjonen fra ditt salgsapparat ved hvert kundebesøk? Denne app’en gir ditt salgsapparat mulighet for enkel registrering av nøkkelinformasjon (utsolgtsituasjoner, eksponeringer, statusvurdering etc…) ute hos dine kunder. Selvfølgelig med mulighet for å ta bilder, men også for registrering av vital informasjon for videre analyser i ettertid. Produktet er spesielt godt egnet i retailbransjen.

               

Proff samarbeidspartner i Tempus AS

Våre produkter er utarbeidet ved hjelp av det elektroniske skjemasystemet utarbeidet av Tempus AS. Dette benyttes i dag av hundrevis av fornøyde kunder på alt fra lagerkontroll, tidsregistrering, håndtering av ulike sjekklister, lasslister og produksjonsplanlegging. La oss hjelpe deg med økt salg i din salgsorganisasjon!

Du velger!

Benytt våre standardverktøy, eller vi be om spesialtilpasset løsning til deres behov. Våre verktøy er fleksible og kan enkelt tilpasses. Tenkt deg et elektronisk skjema med alle muligheter for egendefinering av spørsmål, bruk av alle smarttelefonens funksjoner som bilder, video, signatur etc… Ja – dette er unikt!

Vi anbefaler gjerne å benytte en kombinasjon av flere produkter for å skape ekstra «trøkk» i din salgsorganisasjon. Det er jo resultatene som teller!

Spesialtilbud!

Ring oss gjerne på 400 18 440 eller benytt vårt kontaktskjema for spesialtilbud i dag!

Lo Brenna

>