fbpx

Hvorfor ikke kjøpe konsulenttjenester i egen nettbutikk?

Konsulenttjenester i nettbutikken – enklere blir det jo ikke!

Plutselig slo det meg! Hvorfor skal det være vanskeligere å kjøpe tjenester enn produkter?! Alle handler i nettbutikker, men likevel er dette stort sett fysiske produkter. Hvorfor er det sånn? Hva er vitsen med det?

Brelo er jo et fullservicebyrå for salg av tjenester, verktøy og produkter der vi ønsker å bistå våre kunder med salgsvekst. Fra i dag kan våre tjenester bestilles i form av enkeltprodukter, i pakke-/abonnementsløsninger, på oppdrag eller prosjektbasis – alt fra vår nettbutikk!

Vi ønsker å vise fram både hva vi kan – vår spesialistkompetanse, men også gjøre avstanden til våre kunder kortest mulig. Fjerne alle salgsbarrierer! Selvfølgelig er vi lett tilgjengelig når du handler i nettbutikken – en chatknapp er tilgjengelig for raske spørsmål og avklaringer.

Vi ønsker transparens i markedet for salg- og markedstjenester og har ingenting å skjule. Det er vel også fint å få «pakket inn» et tjenestetilbud i form av forståelige produkter der du vet hva du kan forvente å få? Vårt tilbud av produkter vil øke over tid, og de vil alle gjøres tilgjengelig for enkel handel i Brelo nettbutikk.

Velkommen skal du være! Besøk vår nettbutikk i dag!

For nærmere informasjon – ta kontakt med oss, så ser vi hva vi kan få til sammen!

Lo Brenna

>