Velkommen til Brelo Analysebyrå!

I en verden der ting skjer stadig raskere, hvor hele bransjer kan endres omtrent over natten og dine kunder plutselig har forsvunnet… ja, der er det stadig viktigere å finne ut hva som faktisk skjer!

Brelo Analysebyrå er spesialister på identifisering av effektive tiltak som skaper vekst. Før vi igangsetter et analyseprosjekt, lytter vi til dine behov og problemstillinger, og anbefaler metoder og produkter basert på dette. Samtlige prosjekter vi leverer, inkluderer konkrete tiltaksforslag som en del av vår presentasjon. Vi ønsker nemlig å være din samarbeidspartner, og ikke kun en dataleverandør.

Vi er tilhengere av effektive virkemidler og moderne metoder – inkludert moderne maskinlæring og prediksjonsanalyser. Vi anser vår viktigste leveranse som “din mulighet til å skape vekst med bakgrunn i innsikten vi leverer”. Blant våre metoder/produkter finner du blant annet:

Markedsundersøkelser

Alle typer kvalitative og kvantitative markedsundersøkelser og analyser

Mystery shopping

Besøksrapportering, oppfølging og status fra salgstidspunktet – både i butikk og telefon (Mystery shopping/calling)

Brand/Merkevaremålinger

Statusmålinger og undersøkelser for ditt merke, verdimåling, kjennskap og top-of-mind.

Omnibus/merketracker

Noen raske spørsmål du ønsker å stille markedet, eller du ønsker å følge dine merkeverdier over tid. Bestill plass i vår omnibus & merketracker.

Renommé og omdømmemålinger

Egne undersøkelser for identifisering av ditt selskap eller merkes renommé og omdømme.

Butikk, sisteledd/retail

Spesialistundersøkelser på status og utvikling i butikk/retail. Vi setter gjerne sammen data fra ulike kilder, både observasjon, forbrukerinnsikt, POS-salg og egne CRM/salgsdata for å identifisere mulighetene for salgsvekst med enklest mulige tiltak.

Data analytics/maskinlæring

Vi er spesialister innen Data analytics, predictive analytics & maskinlæring (inkludert «Big Data» analyser). Ønsker du en prediksjons- og effektmodell for ditt salg, eller kanskje en effektiv prediksjon av churn (“tapt kunde”) eller handlekurvanalyse?

Business Intelligence

Eksperter på ulike verktøy som MS Power BI, ClickView, Tableau og andre visualiseringsverktøy for utarbeidelse både av rapporter, KPI-dashboards og prosjektrapportering. En god og intuitiv presentasjon er ofte halve jobben! Se detaljer på hva vi leverer innen Business Intelligence her.

Operasjonell effektivitet/LEAN analyser

Vi gjennomfører bl.a. tidsanalyser og tidsserieanalyser av din operasjonelle drift i et LEAN rammeverk

Skreddersøm

Har du et behov som ikke nevnt over? Vi skreddersyr alltid våre undersøkelser etter dine ønsker!

Brelo AS er ikke kun et analysebyrå – vi er et nettverksbasert fullservicebyrå. Vi har et bredt nettverk av høyt kompetente rådgivere, konsulenter og samarbeidspartnere. På denne måten har vi funnet en moderne løsning for hvordan man best kan tilby byråtjenester på ulike fagområder med høy kvalitet!

Vi er spesielt stolte av å kunne skille oss fra mange ved bruk av tverrfaglige team og dyktige fasilitatorer (les: prosjektledere) som trekker på de ressursene som er nødvendig for å nå de mål vi i fellesskap setter oss. Spesielt viktig for oss er å ikke famle i blinde, men benytte analyse og research for å sikre tilstrekkelig kunnskap og fakta for å identifisere riktige strategier og tiltak for å øke ditt salg!