Brelo Verksted!

I Brelo er vi opptatt av å skape konkrete resultater for våre kunder. Vi har derfor utviklet egne produkter for gjennomføring av effektive arbeidsmøter – eller arbeidsverksteder som vi kaller det.

Målsettingen er å gjennomføre arbeidsverksteder på 1-3 arbeidsdager som ellers tar uker eller måneder i en normal arbeidssituasjon i de fleste organisasjoner. Våre verksteder inkluderer forberedende arbeid fra vår side – som regel inkludert samtaler med nøkkelmedarbeidere eller kunder før samlingen.

Basert på gode forberedelser og mulighet for “live kunde- og markedsundersøkelser” som del av samlingen, får dere mer igjen for å gjennomføre et arbeidsverksted i samarbeid med Brelo enn kanskje noen annen plass!

Ta kontakt med oss i dag og la oss ha en hyggelig prat om hvordan Brelo kan bidra ovenfor din bedrift!

Markedsrådet

Presenter din idé og plan for vårt Markedsråd og motta innspill og tilbakemeldinger før endelig beslutning fattes. Vi setter sammen medlemmer av rådet basert på ditt tema for å gi deg best mulige tilbakemeldinger

Styrerommet

Med jevne mellomrom gir vi våre klienter mulighet til å bringe inn saker eller prosjekter til “Styrerommet”. Medlemmer i Styrerommet er profesjonelle styremedlemmer med styreerfaring som kan gi verdifulle innspill, innsikt og tilbakemeldinger før du eventuelt skal presentere ditt prosjekt for eget styre.

Krigsrommet

Har du behov for å samle troppene og fokusere på en eller flere oppgaver som krever full oppmerksomhet? Vi kan fasilitere eget “krigsrom” for dere! Vi stiller tilgjengelig ønsket ekspertise i tillegg til deres egne eksperter for å håndtere krisen best mulig. Dette kan eksempelvis være bistand fra en profesjonell mediarådgiver for nyhetshåndtering eller en markedsspesialist for å håndtere vanskelige markedssituasjoner!

Innovasjonsverkstedet (workshop)

Hvorfor skal alltid innovasjons- og utviklingsprosjekter ta så lang tid? Vi bistår til en effektiv prosjektoppstart med idémyldring, vurdering og prioritering av prosjekter, umiddelbar markedstesting av prioriterte idéer (både kvantitativt og kvalitativt) og utarbeider i fellesskap en plan for veien videre. Dette er mulig å få til på en 2-dagers samling!

Strategi- og markedsverkstedet (workshop)

Behov for en strategi- eller markedssamling? Vi samler nøkkelmedarbeidere i din bedrift for en full gjennomgang av markedssituasjon og markedsmuligheter. Arbeidsverkstedet vil normalt inneholde én eller flere kundeundersøkelser som gjennomføres som del av samlingen av våre konsulenter. Dette vil gi konkret informasjon for videre diskusjoner og planlegging. Sammen finner vi muligheter i markedet og utarbeider en plan for veien videre med kunnskap fra deres kunder som viktig input!

Selv om vi er nystartet, har vi allerede mange gode partnere og konsulenter som vil kunne bistå deg. Vi øker stadig vår oppdragsmengde, og opererer blant annet innen bransjene FMCG (Fast Moving Consumer Goods – dagligvare/service/storhusholdning), tradisjonell industri, entreprenør, bank/forsikring, service/frivillighet samt ovenfor oppstartsbedrifter.

Våre målsettinger

Med våre produkter, verktøy og tjenester ønsker vi å:

  • Alltid sikre fornøyde kunder som anbefaler oss videre
  • Identifisere nye og ukjente salgspotensialer
  • Bidra til research/analyser og tiltaksidentifisering
  • Sikre felles forståelse hos våre kunders ledergrupper
  • Bistå med tiltak for effektivisering
  • Levere tilleggstjenester så du kan droppe dine andre “byråer”
  • Utnytte våre verktøy for gjennomføring og kampanjeoppfølging

Hvordan vi arbeider

Vi fokuserer på våre klienters forretning vel så mye som på vår egen. Vi tenker og opptrer som forretningspartnere med våre klienter – ikke som akademiske rådgivere.
Vi deler våre klienters ambisjoner, fokuserer på å forstå deres virkelighet og bidrar med vår kompetanse inn i denne virkeligheten.

Dette er viktig for oss – både fordi dette gir de resultatene våre klienter ønsker, og fordi det gir oss den erfaringen vi alltid ønsker fra et oppdrag til det neste.

Jeg har jobbet tett med Brelo både innenfor holdbarhetsanalyser av våre produkter samt salgs- og besøksanalyser fra våre kunders utsalgssteder.
Arbeidet fortsetter fremover og jeg kan absolutt anbefale Brelo som samarbeidspartner!

Brelo fullservice konsulentbyrå - ikke helt som alle de andre! Leiv Vidar
Asbjørn Koller
Markedssjef, Leiv Vidar AS

Lyst på et skikkelig arbeidsverksted der dere får hjelp til å oppnå fremragende resultater?