Design/profil – vår filosofi

Innpakningen betyr noe! Det hjelper ingenting med verdens sprekeste eller mest “velsmurte maskineri” dersom bilen din ser ut som en Lada fra forrige årtusen! På samme måte hjelper det ikke om bilen din er en nypolert Mercedes dersom motoren mangler eller er defekt…

Vår filosofi er at begge deler må være på plass for at du skal møte kunden optimalt på kundereisen. Når vi snakker design er det både det ytre og det indre som betyr noe. Det holder ikke med kun en fin logo…!

Brelo - et moderne konsulentbyrå

Vi er ikke helt som alle de andre! 

Det ytre + det indre!

Sorry – hjelper ikke å være fin om du er råtten på innsiden!

Design er viktigere enn noen gang!

Design er viktigere enn noen gang. Det er grunnlaget for din visuelle strategi – både på nett men også i det virkelige liv. Hvordan du byr på deg selv – både visuelt og innholdsmessig blir lagt merke til av dine potensielle kunder. Det er ditt merkenavn og merkeverdi vi snakker om.

Det handler om dine potensielle kunders umiddelbare oppfatning av din bedrift, og hvilke umiddelbare tanker og følelser de får i sitt møte med din bedrift. Hva kommuniserer ditt design i dag – er det hva du ønsker, eller litt utgått på dato?

Realisere behov

Kundereisen starter med realisering av behov. Din potensielle kunde søker en løsning på et problem, ikke et produkt. Start “modning” ved å dele informasjon og kunnskap!

Søk etter løsning

Det søkes etter ulike løsninger som kan fikse problemet, og enkelte produkter konkretiseres som muligheter. Fortsett deling av informasjon og bygg troverdighet.

Løs problemet!

Ulike produkter vurderes som løsning på problemet. Bidra med detaljer for at en godt fundamentert beslutning kan fattes. IKKE press fram en beslutning!

Kunden er kjøpeklar!

Din potensielle kunde er kjøpeklar! Du må overbevise om at du kan levere produktet som løser problemet. Gjør det enkelt å fatte beslutningen og du har sikret salget!

Markedsføring og salg har aldri vært enklere og vanskeligere på samme tid som nå. Spillereglene er rett og slett forandret fordi “verden er snudd på hodet”. Potensielle kunder er aktive hele veien i kjøpsprosessen – ofte før din bedrift har fanget dem opp. Om din bedrift sliter med å få utløst salgspotensialet dere mener finnes, så må dere identifisere hvor hullene i trakten faktisk finnes!

Strategi som selger!

Det er ikke nok å ha et fint ytre. Det finnes utømmelige mengder flotte design og nypolerte Mercedeser der ute. Dine visuelle elementer må passe til din bransje, fungere til sitt formål og gi positive resultater. Det ytre må spille på lag med det indre.

Kanskje du liker et stilrent design som ikke skriker ut eller fanger oppmerksomhet? Det er fint og flott i et designmagasin, men får du da kunden til å gripe fatt i dine fristelser (“call-to-actions”) på ditt nettsted? Kanskje du må være både tydelig og stilren for å få salgsmaskinen til å fungere?

Designprosessen & salgsmaskinen

Om du ønsker en brand design fra bunnen, oppfrisking av ditt nettsted eller ny logo – vi bistår deg på de områdene du måtte ønske med design som selger. Likevel glemmer vi aldri det indre og hvordan vi skal få den visuelle profilen til å fungere optimalt.

Vi gjennomfører en åpen og ærlig prosess med dere der relevante kunde- og markedsundersøkelser inkluderes for å sikre fakta underveis. På denne måten vet vi om ting fungerer som planlagt. Å få til dette, betyr at alt må henge sammen – fra første sketch til endelig implementering av det visuelle og strukturelle.

Se noen av våre tjenester relatert til design/profil under, og ta kontakt om du lurer på noe! Vi ser fram til en samtale!

Relaterte tjenesterVåre tjenester innen design/profil

Web redesign / oppfriskning

Å være tilstede på nett er ikke lenger nok. Selv en nettside som er et par år gammel er allerede gammeldags. Beklager å si det! Ofte er det mulig å redesigne nettsider slik at de fungerer som moderne salgsmaskiner!

les mer
Workshop / verksted

I den hektiske verden vi lever i, er det fort gjort å glemme at en godt organisert workshop – eller arbeidsverksted – kan bidra med nødvendig refleksjon for å skape den fremtiden du ønsker for din bedrift! La oss ta en grundig og utviklende arbeidsøkt så snart som mulig!

les mer
Web design

Ditt nettsted er ditt ansikt utad der dine besøkere vurderer hvordan de kan få løst et problem eller dekket et behov – gjerne lenge før et faktisk kjøp gjennomføres. Vi designer og utvikler ikke hjemmesider, vi lager salgsmaskiner som konverterer kunder gjennom hele kundereisen!

les mer
Brand design

En merkevare er fundamentet for din markedsføring, det er uttrykket og merverdien av din forretning og driveren for din salgsvekst! I disse dager hvor digital markedsføring betyr store endringer i hvordan bedrifter markedsfører seg selv, er det lett å glemme fundamentet for markedsføring – din merkevare!

les mer
Logo design

Et logodesign skal sikre en umiddelbar gjenkjenning, virke tillitskapende, vekke beundring, lojalitet og sørge for oppfattet merverdi. Din logo er derfor et helt sentralt element av din kommersielle merkevare. Det er ikke uten grunn at vi anbefaler deg å gjøre en skikkelig jobb med din logo og visuelle strategi.

les mer