Markedsføring – vår filosofi

Første steg i kundereisen starter oftest på nettet – i søk etter en løsning på et opplevd problem.

Skal du lykkes med moderne markedsføring må du forstå kundereisen og utvikle ditt nettsted til å bli en “salgsmaskin”!

Brelo - et moderne konsulentbyrå

Vi er ikke helt som alle de andre! 

Skap positiv merverdi for dine kunder!

Om du vil oppnå salgsvekst, må du skape positiv merverdi for dine kunder!

Kundereisen

I Brelo fokuserer vi på å hjelpe dine potensielle kunder gjennom trakten. Vi ser alle aktiviteter i sammenheng – både moderne “inbound” markedsføring og tradisjonelle utgående (salgs-)aktiviteter. La oss kalle dette den totale markedstrakten der summen av ulike virkemidler og tiltak hjelper dine potensielle kunder gjennom kundereisen – fra problemrealisering til kjøpsbeslutning.

Realisere behov

Kundereisen starter med realisering av behov. Din potensielle kunde søker en løsning på et problem, ikke et produkt. Start “modning” ved å dele informasjon og kunnskap!

Søk etter løsning

Det søkes etter ulike løsninger som kan fikse problemet, og enkelte produkter konkretiseres som muligheter. Fortsett deling av informasjon og bygg troverdighet.

Løs problemet!

Ulike produkter vurderes som løsning på problemet. Bidra med detaljer for at en godt fundamentert beslutning kan fattes. IKKE press fram en beslutning!

Kunden er kjøpeklar!

Din potensielle kunde er kjøpeklar! Du må overbevise om at du kan levere produktet som løser problemet. Gjør det enkelt å fatte beslutningen og du har sikret salget!

Markedsføring og salg har aldri vært enklere og vanskeligere på samme tid som nå. Spillereglene er rett og slett forandret fordi “verden er snudd på hodet”. Potensielle kunder er aktive hele veien i kjøpsprosessen – ofte før din bedrift har fanget dem opp. Om din bedrift sliter med å få utløst salgspotensialet dere mener finnes, så må dere identifisere hvor hullene i trakten faktisk finnes!

Ulike virkemidler for de ulike fasene i kundereisen

Fordi kunden er i ulik modus i de ulike fasene av kundereisen, vil det være en kombinasjon av virkemidler som bør benyttes for å nå fram på en effektiv måte. Potensielle kunder er også i ulike faser når de først blir klar over din bedrift og produkter. Du kan derfor ikke lede alle gjennom samme modningsprosess.

Våre tjenester tilpasses din virkelighet, bransje og marked. La oss hjelpe deg og din bedrift med moderne salg og markedsføring i dag! Se et utvalg av våre tjenester under.

Relaterte tjenesterVåre tjenester innen markedsføring

Video markedsføring

Bruk av video blir stadig vanligere som en viktig del av markedsføringen, og det er det gode grunner til! Mediet gjør det mulig å knytte ditt budskap tett på dine potensielle kunder på en autentisk og personlig måte. Å få frem budskapet er effektivt og ofte enklere enn gjennom masse tekst.

les mer
Fristelser / innholdsverdi

Det vi kaller fristelser eller merverdiinnhold er innhold du tilbyr dine potensielle kunder som er “gratis”, omfattende, originalt og gjerne noe som skiller seg litt ut fra hva “alle de andre” tilbyr. I moderne markedsføring er dette sannsynligvis din beste kilde til nye leads og basis for dine markedsføringskampanjer.

les mer
Kundekonvertering

I Brelo fokuserer vi på å hjelpe dine potensielle kunder gjennom trakten. Vi ser alle aktiviteter i sammenheng – både moderne “inbound” markedsføring og tradisjonelle utgående (salgs-)aktiviteter. La oss kalle dette for den totale markedstrakten der summen av ulike virkemidler og tiltak hjelper dine potensielle kunder til å bli faktiske og lønnsomme kunder for din bedrift!

les mer
Blogging

Du bør se på blogging som et av dine viktigste og sterkeste virkemidler for salgsvekst! Så lenge “verden er snudd på hodet” i kjøpsprosessen – der dine kunder nå søker informasjon på nettet snarere enn å vente på din selger skal ta kontakt, er det viktig å nå frem med dine budskap.

les mer
SEO / Søkemotor optimalisering

Søkemotoroptimalisering kan være vanskelig å forstå og gjennomføre i en hektisk hverdag. Vi kan bistå deg og din bedrift i utarbeidelsen av en SEO strategi, et innledende oppsett og løpende bistand slik at du slipper å bekymre deg for dette.

les mer