Velkommen til Brelo!

Brelo er et konsulentbyrå som tilbyr spennende tjenester, tilpassede verktøy og dyktige konsulenter for å hjelpe ditt selskap til salgsvekst! Du skal komme til oss dersom du opplever at moderne markedsføring kan være litt vanskelig, eller du føler det er vanskelig å kombinere moderne markedsføring med din salgsstrategi.

Din digitale markedsføring må henge sammen med en god og moderne salgsstrategi!

For oss handler moderne markedsføring ikke bare om digitale medier, din nettside, antall klikk eller leads generert, men om utnyttelse av informasjon! Uten god integrasjon av dine data fra både digital markedsføring og fra dine kunder/salgsapparat, blir det et gap mellom marked og salg. Vi tetter dette gapet og vi tetter hullene i din markedstrakt. På denne måten hjelper vi deg til å utnytte moderne markedsføring og få faktiske resultater!

 

Hvorfor skal du velge Brelo som din samarbeidspartner?

Vi er ikke et silotenkende byrå som lover deg gull og grønne skoger bare du hører på oss, eller gjør som vi sier. I Brelo tar vi utgangspunkt i dine kundebehov, og syr sammen de tjenestene nettopp din bedrift har behov for. Det er dine utfordringer vi skal hjelpe deg med!

 • Proaktiv og rådgivende partner
  • Vi ønsker å tilby dyktige prosjektledere og sparringpartnere for din bedrift på lang sikt. I Brelo får du en samarbeidspartner som vil følge deg opp over tid, som du kan ringe til og diskutere utfordringer med og som ikke vil “flå deg” bare for å selge deg nye tjenester.
 • Analytisk og faktaorientert
  • Vi skiller oss ut ved å være analytiske i våre metoder – også på områder mange kun tar utgangspunkt i magefølelse. Det betyr at tiltak som utføres ofte kan være enkle og målrettet – uten nødvendigvis for store investeringer. Dette fordi vi vet hva som gir resultater!
 • Moderne verktøy og metoder
  • Selvfølgelig er vi tilhengere av digital markedsføring, å hjelpe kunden gjennom hele kundereisen og bruk av moderne verktøy og metoder i denne forbindelse. Inbound markedsføring er en selvfølge også for oss. Vi lar deg likevel ikke gå i fellen å kaste all annen kunnskap til side – uten god kopling mellom markedsføring og salg, fungerer ingenting!
 • Vi kan sjekke hva som faktisk fungerer
  • Har du noen gang lurt på om din markedsføring faktisk fungerer? Det hjelper ikke med trafikk til din nettside om dette ikke også medfører salgsvekst. Sammen med nære samarbeidspartnere kan vi måle effekt av samtlige markedstiltak og gi deg tilbakemelding på hva som fungerer og hva du bør slutte med!

 

Byråleder – bakgrunn og kompetanse

Selskapet eies av Lars Ove Brenna (se LinkedIn-profil!) som har mange års erfaring innen salg og markedsføring, et bredt kontaktnett av samarbeidspartnere og selv «hands-on» som fasilitator og prosjektleder i mange av våre prosjekter.

Lars Ove Brenna er ekspert i markedsstrategi, implementering og digital strategi. Han har lang erfaring fra FMCG (Ringnes, Leiv Vidar, Keep-it Technologies), IT (programvareindustrien) og konsulentbransjen. Lars Ove er siviløkonom fra Heriot-Watt University, har en MBA i strategisk ledelse fra NHH (Mastra) og Analytics for strategic management på BI (modul på Master of Management programmet).

Ta kontakt med oss i dag og la oss ha en hyggelig prat om hvordan Brelo kan bidra ovenfor din bedrift!

Brelo opererer blant annet innen bransjene FMCG (Fast Moving Consumer Goods – dagligvare/service/storhusholdning), tradisjonell industri, entreprenør, helse, bank/forsikring, service/frivillighet samt ovenfor oppstartsbedrifter.

Våre målsettinger

Med våre produkter, verktøy og tjenester ønsker vi å:

 • Alltid sikre fornøyde kunder som anbefaler oss videre
 • Identifisere nye og ukjente salgspotensialer
 • Bidra til research/analyser og tiltaksidentifisering
 • Sikre felles forståelse hos våre kunders ledergrupper
 • Bistå med tiltak for effektivisering
 • Levere tilleggstjenester så du kan droppe dine andre “byråer”
 • Utnytte våre verktøy for gjennomføring og kampanjeoppfølging

Hvordan vi arbeider

Vi fokuserer på våre klienters forretning vel så mye som på vår egen. Vi tenker og opptrer som forretningspartnere med våre klienter – ikke som akademiske rådgivere.
Vi deler våre klienters ambisjoner, fokuserer på å forstå deres virkelighet og bidrar med vår kompetanse inn i denne virkeligheten.

Dette er viktig for oss – både fordi dette gir de resultatene våre klienter ønsker, og fordi det gir oss den erfaringen vi alltid ønsker fra et oppdrag til det neste.

Jeg har jobbet tett med Brelo både innenfor holdbarhetsanalyser av våre produkter samt salgs- og besøksanalyser fra våre kunders utsalgssteder.
Arbeidet fortsetter fremover og jeg kan absolutt anbefale Brelo som samarbeidspartner!

Brelo fullservice konsulentbyrå - ikke helt som alle de andre! Leiv Vidar
Asbjørn Koller
Markedssjef, Leiv Vidar AS

Søker du en dyktig konsulent som kan utarbeide en offensiv og fremtidsrettet markedsplan?