Velkommen til Brelo!

Brelo er et nettverksbasert konsulentbyrå som tilbyr spennende tjenester, tilpassede verktøy og dyktige konsulenter for å optimalisere ditt salg!

Over tid har vi sett behov for et nettverksbasert konsulentbyrå, og Brelo har derfor sett dagens lys!

Vårt selskap består av noen få kjernemedarbeidere sammen med et bredt nettverk av partnerselskaper og frittstående konsulenter. Vi trenger ikke alle pendle til de store byene – vårt nettverk av partnere og konsulenter er lokalisert over hele landet (og også noen utenfor våre grenser). Selvfølgelig benytter vi moderne verktøy som Skype, TeamViewer m.m. for at vi alltid skal være tilgjengelig der du er – når du trenger oss!

Stadig større behov for fleksibilitet, raske prosesser og behov for kortsiktig bistand i ulike prosjekter gjør innleie av prosjektbistand stadig mer attraktivt. Med egne produkter for gjennomføring av arbeidsverksteder, spesialdesignede verktøy og en lang rekke tjenester, kan Brelo bidra på mange områder i ditt salgs- og markedsarbeid.

Nettopp fordi vi kan benytte vårt brede nettverk av partnere, rådgivere og konsulenter, tør vi kalle oss et fullservicebyrå!

Selskapet eies av Lars Ove Brenna som har mange års erfaring innen salg og markedsføring, et bredt kontaktnett av samarbeidspartnere og selv «hands-on» som fasilitator og prosjektleder i mange av våre prosjekter.

Ta kontakt med oss i dag og la oss ha en hyggelig prat om hvordan Brelo kan bidra ovenfor din bedrift!

Selv om vi er nystartet, har vi allerede mange gode partnere og konsulenter som vil kunne bistå deg. Vi øker stadig vår oppdragsmengde, og opererer blant annet innen bransjene FMCG (Fast Moving Consumer Goods – dagligvare/service/storhusholdning), tradisjonell industri, entreprenør, helse, bank/forsikring, service/frivillighet samt ovenfor oppstartsbedrifter.

Våre målsettinger

Med våre produkter, verktøy og tjenester ønsker vi å:

  • Alltid sikre fornøyde kunder som anbefaler oss videre
  • Identifisere nye og ukjente salgspotensialer
  • Bidra til research/analyser og tiltaksidentifisering
  • Sikre felles forståelse hos våre kunders ledergrupper
  • Bistå med tiltak for effektivisering
  • Levere tilleggstjenester så du kan droppe dine andre “byråer”
  • Utnytte våre verktøy for gjennomføring og kampanjeoppfølging

Hvordan vi arbeider

Vi fokuserer på våre klienters forretning vel så mye som på vår egen. Vi tenker og opptrer som forretningspartnere med våre klienter – ikke som akademiske rådgivere.
Vi deler våre klienters ambisjoner, fokuserer på å forstå deres virkelighet og bidrar med vår kompetanse inn i denne virkeligheten.

Dette er viktig for oss – både fordi dette gir de resultatene våre klienter ønsker, og fordi det gir oss den erfaringen vi alltid ønsker fra et oppdrag til det neste.

Jeg har jobbet tett med Brelo både innenfor holdbarhetsanalyser av våre produkter samt salgs- og besøksanalyser fra våre kunders utsalgssteder.
Arbeidet fortsetter fremover og jeg kan absolutt anbefale Brelo som samarbeidspartner!

Brelo fullservice konsulentbyrå - ikke helt som alle de andre! Leiv Vidar
Asbjørn Koller
Markedssjef, Leiv Vidar AS

Søker du en dyktig konsulent som kan utarbeide en offensiv og fremtidsrettet markedsplan?