Samarbeidspartnere

Brelo fullservice konsulentbyrå - ikke helt som alle de andre! CPM

CPM AS

CPM er et analyseselskap som hjelper bedriftene å finne gode markedstiltak som skaffer flere kunder, styrker relasjonen til kundene, og øker salget til kundene. CPM er forkortelse for Customer Portfolio Management. Faktabasert innsikt gir bedriften bedre grunnlag for å utvikle nye konsepter som faktisk endrer merkevare og kundeatferd. En sentral utfordring for mange bedrifter er at merkevarens posisjon og styrke utfordres av raske endringer i markedet. CPM har metodikk og ekspertise som hjelper bedriften med utvikling og implementering av nye konsepter.
Brelo fullservice konsulentbyrå - ikke helt som alle de andre! Event.no

Event.no

Event.no er et eventbyrå som gir deg idéer, inspirasjon og totalløsninger innenfor event, konferanser og firmaturer. Grunntanken handler om å levere kundene unike opplevelser produsert med passion og personlighet. Brelo benytter Event.no for å sikre at dine arrangementer, konferanser, arbeidsverksteder eller utflukter blir inspirerende opplevelser for dine deltakere!
Brelo fullservice konsulentbyrå - ikke helt som alle de andre! Hjelle logo

Hjelle Regnskap og Økonomi AS

Hjelle Regnskap og Økonomi AS er et autorisert regnskapsbyrå som tilbyr moderne skybaserte regnskapsløsninger med egen ERP-plattform. Brelo er selv kunde av Hjelle Regnskap og Økonomi AS. I fellesskap vil vi kunne tilby gode løsninger innenfor regnskap, økonomi og rådgivning for våre partnere, konsulenter og kunder.
Brelo fullservice konsulentbyrå - ikke helt som alle de andre! Tempus

Tempus AS

Tempus har i over 30 år utviklet og levert systemer/programvare som hjelper bedrifter å få en enklere arbeidsdag. Tid har stått sentralt siden starten, der vi stadig hjelper nye kunder å få oversikt over tidsbruk og andre viktige ressurser. Tempus er en viktig leverandør og partner for flere av arbeidsverktøyene Brelo leverer.

Jeg har jobbet tett med Brelo både innenfor holdbarhetsanalyser av våre produkter samt salgs- og besøksanalyser fra våre kunders utsalgssteder.
Arbeidet fortsetter fremover og jeg kan absolutt anbefale Brelo som samarbeidspartner!

Brelo fullservice konsulentbyrå - ikke helt som alle de andre! Leiv Vidar
Asbjørn Koller
Markedssjef, Leiv Vidar AS