Brelo Verktøy!

Brelo AS tilbyr flere spennende verktøy til din organisasjon! Egne APP’er for operative salgskonkurranser, salgs- og kampanjeoppfølging og måling av “trøkket” i ditt salgsapparat – hvordan står det til med motivasjonen i dag?

Våre verktøy kan tilpasses din organisasjon og behov på enkel måte. Det anbefales å benytte en kombinasjon av flere produkter for å skape ekstra “trøkk” i din salgsorganisasjon. Det er resultatene som teller!

Salgskonkurranse

Vi har egen app som skal bidra til ekstra innsats og stolthet i din salgsorganisasjon. Denne app’en gir mulighet for ditt salgsapparat å ta bilder av salgseksponeringer eller andre nøkkelfaktorer for suksess i ditt marked. Løsningen tillater egne spørsmål eller målinger for ytterligere informasjon fra salgsrepresentant. Bilder blir gjort tilgjengelig for hele salgsapparatet for å spre inspirasjon. Du har her mulighet for karaktergivning og kåring av vinnere! Produktet er spesielt godt egnet i retailbransjen.

Besøksrapport

Vet du hvordan det ser ut ute hos kunden – i utsalgsstedet? Har du et godt system for å fange denne informasjonen fra ditt salgsapparat ved hvert kundebesøk? Dersom ikke: vi har egen app for enkel registrering av nøkkelinformasjon (utsolgtsituasjoner, eksponeringer, statusvurdering etc…) ute hos dine kunder. Selvfølgelig med mulighet for å ta bilder, men også for registrering av vital informasjon for videre analyser i ettertid. Produktet er spesielt rettet mot retailbransjen.

Salgstrykk

Vi har egen app for å måle trøkket i din salgsorganisasjon. Som navnet beskriver, måler vi “humøret” til ditt salgsapparat (og eventuelt kunder) over tid. Vi vil avdekke “sulten etter salg”, selgertilfredshet, suksess- og problemområder i hverdagen… Dette vil kunne gi deg som leder verdifull følelse av tingenes tilstand i din salgsorganisasjon før det er for seint.

[/vc_column_inner][/vc_row_inner]

Basis

GRATIS
Demoversjon for én bruker

Alle funksjoner

Salgskonkurranse

Salgstrøkk

Pro

149kr
Per bruker/mnd

Enterprise

199kr
Per bruker/mnd
[opn_navigator][opn_navigator_item target_link=”#rad1″ icon=”Defaults-circle-thin”][opn_navigator_item title=”Funksjonalitet” target_link=”#Functions” icon=”Defaults-circle”][opn_navigator_item title=”Pris” target_link=”#price” icon=”Defaults-circle”][/opn_navigator]