Utvikling – vår filosofi

Kanskje er verdens beste markedsføring helt usynlig? Det er nemlig mye skjult funksjonalitet på et nettsted som fungerer som en god salgsmaskin! Alt må henge sammen, og informasjonen må flyte dit den skal.

Brelo - et moderne konsulentbyrå

Vi er ikke helt som alle de andre! 

Ikke vær redd – vi fikser!

Vi trenger ikke alle forstå alt som skjer på innsiden – vi fikser det!

Nettstedet ditt må fungere - på alle mulige måter!

Desto bedre en nettside synes å fungere, desto mer komplisert er sannsynligvis utviklingen. For å få salgsmaskinen til å fungere, må alle verktøy være godt planlagt, plassert på riktig sted og satt opp til å levere riktig informasjon til riktig tid. Mange av våre oppdragsgivere har en idé om et fantastisk nettsted med smarte og moderne verktøy kundene vil elske å bruke. Andre har et teknisk problem, eller er usikker på hvilke muligheter som finnes. Kanskje lever nettstedet sitt eget liv og du sliter med det praktiske?

Uavhengig av visjonen for ditt nettsted – vi kan hjelpe med både strategisk og teknisk ekspertise. Vi kan utvikle det du har behov for – la oss skape den salgsmaskinen du ønsker deg!

Teknisk funksjonalitet

Teknisk må ditt nettsted fungere så optimalt som mulig. Google “hater dårlig teknisk funksjonalitet”. Er ting for dårlig teknisk, blir du “straffet” med dårlig rangering og færre besøkende til ditt nettsted. Alt er ikke nødvendigvis så komplisert!

Den vanligste feilen vi ser våre kunder gjør, er at bildefilene på nettstedet har en altfor høy kvalitet. Bare det å optimalisere bildestørrelsen (uten forringelse av kvalitet!), kan alene doble hastigheten på dine nettsider. Dette vil garantert forbedre din rangering i Google, sørge for flere leads, flere kunder og salgsvekst! Verd å tenke på!

Våre utviklere er kjent med alle små tricks for å sikre god teknisk funksjonalitet. Vi benytter moderne og oppdaterte verktøy for at ditt nettsted skal bli så bra som mulig. Ting endrer seg hele tiden, og vi kan hjelpe din bedrift over tid for at dere alltid skal ha et levende og moderne nettsted!

Sjekk forøvrig hvordan ditt nettsted fungerer teknisk i dag – se vår digitale statusrapport!

Realisere behov

Kundereisen starter med realisering av behov. Din potensielle kunde søker en løsning på et problem, ikke et produkt. Start “modning” ved å dele informasjon og kunnskap!

Søk etter løsning

Det søkes etter ulike løsninger som kan fikse problemet, og enkelte produkter konkretiseres som muligheter. Fortsett deling av informasjon og bygg troverdighet.

Løs problemet!

Ulike produkter vurderes som løsning på problemet. Bidra med detaljer for at en godt fundamentert beslutning kan fattes. IKKE press fram en beslutning!

Kunden er kjøpeklar!

Din potensielle kunde er kjøpeklar! Du må overbevise om at du kan levere produktet som løser problemet. Gjør det enkelt å fatte beslutningen og du har sikret salget!

Markedsføring og salg har aldri vært enklere og vanskeligere på samme tid som nå. Spillereglene er rett og slett forandret fordi “verden er snudd på hodet”. Potensielle kunder er aktive hele veien i kjøpsprosessen – ofte før din bedrift har fanget dem opp. Om din bedrift sliter med å få utløst salgspotensialet dere mener finnes, så må dere identifisere hvor hullene i trakten faktisk finnes!

Mobilapplikasjoner - app'er

Mobilapplikasjoner blir stadig vanligere som et ekstra knutepunkt og en stadig viktigere del av kundereisen. Moderne metoder for utvikling gjør det mulig også for mindre bedrifter å gjennomføre dette uten å sprenge budsjettene. Har dere en god idé – kom til oss så tar vi en prat! Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi bistå i utviklingen av mobilapplikasjoner som kan gi dere konkurransefortrinn!

Integrasjon

Det hender vi opplever litt flakkende blikk eller redsel (?) når ordet “integrasjon” dukker opp i samtalen. Temaet kan være vanskelig, og kanskje din bedrift har erfart at dette kan være dyrt – spesielt om dere har jobbet med større integrasjoner mellom ERP/MPS eller økonomisystemer? Vi forstår redselen, og heldigvis går ting i riktig retning!

De fleste systemer – og spesielt systemer som skal få din salgsmaskin til å fungere optimalt – er svært moderne. De er bygget for å la informasjonen flyte fram og tilbake mellom dine ulike systemer. Det er dette det handler om – å ha tilgjengelig det du trenger når du trenger det! Snakk med oss om informasjonsflyt, digital informasjonsutnyttelse eller data science – vi har kompetansen, og vi kan bidra til å skape konkurransefordeler og salgsvekst for din bedrift!

Se noen av våre utviklingstjenester under. Ta kontakt om du savner noe!

Relaterte tjenesterVåre tjenester innen utvikling

Dataintegrasjon (API)

Mobilapplikasjoner er en fristende teknologi og kan åpne ny markedskanaler. En smart app vil kunne bidra til et bedre tilbud for din kunde, løse kompliserte problemer, forbedre kommunikasjonen med din bedrift, øke merverdien av dine produkter/tjenester og forsterke din merkevare.

les mer
App utvikling

Mobilapplikasjoner er en fristende teknologi og kan åpne ny markedskanaler. En smart app vil kunne bidra til et bedre tilbud for din kunde, løse kompliserte problemer, forbedre kommunikasjonen med din bedrift, øke merverdien av dine produkter/tjenester og forsterke din merkevare.

les mer
Web redesign / oppfriskning

Å være tilstede på nett er ikke lenger nok. Selv en nettside som er et par år gammel er allerede gammeldags. Beklager å si det! Ofte er det mulig å redesigne nettsider slik at de fungerer som moderne salgsmaskiner!

les mer
Web design

Ditt nettsted er ditt ansikt utad der dine besøkere vurderer hvordan de kan få løst et problem eller dekket et behov – gjerne lenge før et faktisk kjøp gjennomføres. Vi designer og utvikler ikke hjemmesider, vi lager salgsmaskiner som konverterer kunder gjennom hele kundereisen!

les mer