Hei og velkommen til Brelo!

Brelo er et nettverksbasert konsulentbyrå som tilbyr spennende tjenester, tilpassede verktøy og dyktige konsulenter for å øke ditt salg og optimalisere dine ressurser!

Vårt selskap består av noen få kjernemedarbeidere sammen med et bredt nettverk av partnerselskaper og frittstående konsulenter. Vi trenger ikke alle pendle til de store byene – vårt nettverk av partnere og konsulenter er lokalisert over hele landet (og også noen utenfor våre grenser). Selvfølgelig benytter vi moderne verktøy som Skype, TeamViewer m.m. for at vi alltid skal være tilgjengelig der du er – når du trenger oss!

Stadig større behov for fleksibilitet, raske prosesser og behov for kortsiktig bistand i ulike prosjekter gjør innleie av prosjektbistand stadig mer attraktivt. Med egne produkter for gjennomføring av arbeidsverksteder, spesialdesignede verktøy og en lang rekke tjenester, kan Brelo bidra på mange områder i ditt salgs- og markedsarbeid.

Selskapet eies av Lars Ove Brenna som har mange års erfaring innen salg og markedsføring, et bredt kontaktnett av samarbeidspartnere og selv «hands-on» som fasilitator og prosjektleder i mange av våre prosjekter.

Blogg

Vi håper du har lyst til å følge vår blogg! Den vil til dels fortelle litt om Brelo og våre prosjekter, men vi vil også ha fokus på strategier og tiltak for økt salg og effektiv bruk av markedsmidler. Det skjer mye i vår tid – både innen digital markedsføring, endrede salgsprosesser, digitalisering og utnyttelsen av informasjon.

Glem ikke “det gode gamle” og sunn fornuft i alt det nye som skjer! Verden er ikke enten/eller – den er både/og! Det er nødvendig å utnytte egen kunnskap og forståelse av markedet sammen med nye metoder for å oppnå suksess! Dette er hva vi i Brelo bistår deg med. Ta kontakt med oss i dag og la oss ha en hyggelig prat om hvordan Brelo kan bidra ovenfor din bedrift!

 

Våre produkter

 • Brelo Verksted
  I Brelo er vi opptatt av å skape konkrete resultater for våre kunder. Vi har derfor utviklet egne produkter for gjennomføring av effektive arbeidsmøter – eller arbeidsverksteder som vi kaller det.
 • Brelo Prosjekt
  Basert på vår kompetanse og nettverk av konsulenter og rådgivere, kan vi tilby bistand på prosjektbasis (konsulentutleie) til din organisasjon. Gjerne støttet med tilleggstjenester etter behov.
 • Brelo Verktøy
  Vi kan tilby flere spennende verktøy til din organisasjon! Egne APP’er for salgs- og kampanjeoppfølging, salgsstatus, salgsmuligheter og dashboards! Vi kan til og med utvikle verktøy nettopp for din bedrift!
 • Brelo Tjenester
  I tillegg til egne ansatte, benytter Brelo samarbeidspartnere og har et solid nettverk av uavhengige konsulenter tilknyttet oss. Vi kan derfor tilby et bredt tilbud av tjenester i vår portefølje.

Legg inn en kommentar